Købe rigtigt kørekort uden test

Køb dit kørekort hos os, du behøver ikke bekymre dig om køreprøver.

Køb dit kørekort her og undgå den bureaukratiske proces med at få kørekort på sædvanlig vis.

Ingen grund til at spilde din tid og penge på at prøve at bestå køreprøven eller opfylde andre krav. Køb dit kørekort hos os og lær at køre fra en ven eller et familiemedlem.

4.8/5
4.8 rating on Google

Køb Registreret kørekort

Har du svært ved at få dit kørekort på sædvanlig vis?, er dit kørekort blevet frakendt?, eller har du endnu en gang bestået køreprøven?.

Du kan købe et fuldt registreret kørekort her med alle dine køreoplysninger registreret i det nationale kørekortregister i kørekortets land. (i Danmark administreres kørekortregisteret af Færdselsstyrelsen).

Når du køber et registreret kørekort hos os, for at sikre at dit kørekort bliver registreret, samarbejder vi med vores anonyme samarbejdspartnere på transportbureauerne og nogle køreskoler i det land, hvor du har dit kørekort til at registrere dit kørekort, f.eks. Hvis du for eksempel ønsker at købe et svensk kørekort, vil vi kontakte vores anonyme partnere, som er nuværende og tidligere ansatte i det svenske transportstyrelse og det svenske trafikstyrelse for at registrere dine kørselsoplysninger.

Efter din kørekortregistrering er gennemført, starter vi produktionen af dit kørekortkort, som er designet til at have alle de nødvendige sikkerhedsfunktioner, ved hjælp af kvalitetsmaterialer. Disse funktioner omfatter polycarbonatmaterialer, optisk variabel blæk, hologrammer, UV-billeddannelse, gravering og mere.

Alle registrerede kørekort du køber hos os er ægte og vil bestå alle sikkerhedstjek og også enhver informationssøgning i kørekortregisteret.
Med både dine oplysninger registreret i kørekortsystemet og sikkerhedsfunktionerne på dit kørekort, vil dit kørekort være det samme som dem, der udstedes efter at have gennemført kørekortet, bortset fra at du ikke behøver at bestå noget kørekort for at købe dit kørekort licens fra os.

Købe falsk kørekort

Hvis du ikke skal bruge dit kørekort til officielle formål, der kan få tjekket dine kørekortoplysninger i systemet, så kan du købe et falsk kørekort.

Dit falske kørekort er lavet med de samme materialer, teknologier som det registrerede kørekort og vil opfylde alle sikkerhedsfunktioner. Dine falske kørekortoplysninger vil dog ikke blive registreret og vil svigte, når dine køreoplysninger kontrolleres i kørekortslandets kørekortsystem.

Du kan bruge dit falske kørekort til at køre, især i fjerntliggende områder, hvor dine oplysninger ikke ofte tjekkes i kørekortregistret, men det er tilrådeligt at købe det registrerede kørekort i stedet, så du ikke skal bekymre dig om eventuelle potentielle kontroller .

Der er stadig situationer, hvor et falsk kørekort kan være nyttigt til identifikation, få et job, betaling for alkohol og stoffer og meget mere.

Jeg er indvandrer i Danmark, efter at have bestået min køreprøve 3 gange kom du ind og reddede dagen. Jeg troede ærligt talt, at jeg ikke ville være i stand til at køre igen nu. Jeg har allerede kørt i en måned. Tak til dig og min kollega, der anbefalede mig at prøve jeres tjenester.

Yolanda Jenkins

Founder & Head of School

Dette er ikke et rigtigt kundebillede

Du kan købe kørekort hos os

Køb et svensk kørekort

Du kan købe et fuldt registreret eller falsk svensk kørekort hos os uden krav om at bestå en køreprøve. Få dit svenske kørekort på den nemme måde.

Køb et norsk kørekort

Du kan købe et registreret kørekort fra Norge uden at gennemgå den normale kørekortproces. Vi gør det nemt at få dit kørekort i Norge. Nej til ikke bestået køreprøve

Køb et finsk kørekort

Det er meget nemt at købe dit finske kørekort, og du vil begynde at køre uden krav om, at du skal bestå en køreprøve.

Køb dansk kørekort

Køb dansk kørekort uden krav om, at du består køreprøven. Køb ægte og registreret dansk kørekort

Svenska körkort, falskt körkort, kostnad för svenskt körkort, falskt körkort online, svenska pass

Køb kørekort til andre EU-lande

Vores kørekortservice udvidede i 2018 til at producere kørekort til andre EU-lande. Så du har en række forskellige kørekortmuligheder at vælge imellem, når du køber dit kørekort hos os.

Køb amerikansk kørekort

Hvis du er flyttet og er blevet permanent bosiddende i USA, skal du ikke bekymre dig om at få et nyt kørekort, for du kan købe et kørekort i en af ​​de 50 amerikanske stater.

Køb kategori B kørekort

For at køre personbil eller let lastbil skal du have et B-kørekort.

Kategori B-kørekort er de mest sorterede af vores kunder som følge af at strømline vores kørekortproduktionsproces for høj effektivitet i produktionen af kategori B-kørekort.

Generelt For at få dit B-kørekort på den sædvanlige måde, har du brug for:

  1. Vær mindst 18 år gammel.
  2. Være bosiddende i landet.
  3. Få et studenterkørekort (i nogle lande som Sverige må du kun øve dig med studenterkørekort)
  4. Øve køretræning
  5. Risikouddannelse
  6. Viden test.
  7. Køreprøve

Du behøver ikke at opfylde nogen af disse krav eller gennemgå nogen af processerne for at købe dit kørekort hos os og begynde at køre

01

Køb ikke-EU eller EØS kørekort

Hvis du er indehaver af et EU- eller EØS-kørekort, når du flytter til et land uden for EØS, skal du enten ombytte dit kørekort eller ledsages af en international køretilladelse (hvis dit land har en gensidig aftale med landet). du er på besøg, kan du køre med dit nationale kørekort). Du kan købe et kørekort fra lande uden for EØS som Japan, USA, Australien, Sydkorea, Kina, Sydafrika, Canada, UAE og Brasilien hos os. Begynd at køre lovligt uden at gå igennem den sædvanlige bureaukratiske proces, der er involveret i at få et kørekort

02

købe internationalt kørekort

Hvis du ikke har til hensigt at blive i et land i længere tid og stadig vil køre bil. så kan du købe det internationale kørekort hos os, som skal ledsages af dit nationale kørekort, når du kører i et fremmed land. Vi tilbyder en hurtig service, der giver dig et internationalt kørekort inden for kun 24 timer.

Dit dokument vil blive produceret og leveret til dig inden for en uge efter din bestilling.

Svenska körkort, falskt körkort, kostnad för svenskt körkort, falskt körkort online, svenska pass

Sådan køber du dit kørekort

For at købe et kørekort hos os skal du blot kontakte os og oplyse hvilket land du ønsker et kørekort fra, din kørekortkategori.

Vi vil derefter give dig en liste over oplysninger, som du skal give os for at få og registrere dit kørekort. Efter at have givet os de nødvendige oplysninger, betaler du et forskudsgebyr, der skal betales til vores partner, der er ansvarlig for registrering af dit kørekort.

når dit kørekort er registreret i systemet, starter vi kørekortproduktionen. Når kortet er klar, kontakter vi dig og giver dig bevis på dit kørekort, inden du gennemfører betalingen og dit kørekort bliver leveret til dig. Alt dette er gjort inden for en uge.

For at kontakte os kan du bruge kontaktsiden og følge instruktionerne eller ved at klikke på whatsapp-ikonet nederst til højre på denne side.

hvad koster et kørekort

Hvis du ser på omkostningerne ved at få et kørekort på den sædvanlige måde (at tage teori og praktiske kurser, gebyrer for køreprøver og andre udgifter som ekstra klasser), så koster det normalt alt fra €2000 op til €3500.

Hvis du leder efter omkostningerne ved at købe dit kørekort hos os, vil prisen på dit kørekort afhænge af faktorer som:

  1. Kørekort Landet (omkostningerne ved at registrere dit kørekort er forskellige i hvert land)
  2. Kørekortkategorien
  3. Uanset om du vil købe et falsk kørekort eller et registreret kørekort(Prisen for et falsk kørekort er den samme til 500 €.)
Svenska körkort, falskt körkort, kostnad för svenskt körkort, falskt körkort online, svenska pass
Fantastisk arbejde, du gør her, hvis ikke for dig, vil jeg stadig tage offentlig transport
Ramona Altenwerth
error: Content is protected !!
× How can I help you?