Kjøpe ekte førerkort uten test

Kjøpe ditt førerkort hos oss, du trenger ikke bekymre deg for førerprøver.

Kjøp ditt førerkort her og unngå den byråkratiske prosessen med å ta førerkort på vanlig måte.

Du trenger ikke å kaste bort tid og penger på å prøve å bestå førerprøven eller oppfylle andre krav. Kjøp førerkortet ditt hos oss og lær hvordan du kjører fra en venn eller et familiemedlem.

4.8/5
4.8 rating on Google

Kjøpe registrert førerkort på nett

Har du vansker med å få førerkortet på vanlig måte?, er førerkortet inndratt?, eller har du igjen strøket på førerprøven?.

Du kan kjøpe et fullregistrert førerkort her med alle dine kjøredetaljer registrert i det nasjonale førerkortregisteret i førerkortets land. (i Norge administreres førerkortregisteret av Statens vegvesen).

Når du kjøper et registrert førerkort hos oss, for å sikre at førerkortet ditt blir registrert, samarbeider vi med våre anonyme samarbeidspartnere ved transportbyråene og enkelte kjøreskoler i landet hvor du har førerkortet for å registrere førerkortet ditt, f.eks. for eksempel hvis du ønsker å kjøpe norsk førerkort, vil vi kontakte våre anonyme partnere som er nåværende og tidligere ansatte i Statens vegvesen for å registrere dine kjøredetaljer.

Etter at førerkortregistreringen er utført, starter vi produksjonen av førerkortkortet ditt, som er designet for å ha alle nødvendige sikkerhetsfunksjoner, ved bruk av kvalitetsmaterialer. Disse funksjonene inkluderer polykarbonatmaterialer, optisk variabelt blekk, hologrammer, UV-bilder, gravering og mer.

Alle registrerte førerkort du kjøper hos oss er ekte og vil bestå alle sikkerhetskontroller og også eventuelt informasjonssøk i førerkortregisteret.
Med både opplysningene dine registrert i førerkortsystemet og sikkerhetsfunksjonene på førerkortet ditt, vil førerkortet ditt være det samme som utstedt etter en vellykket gjennomføring av førerprøven, bortsett fra at du ikke trenger å fullføre førerprøven for å kjøpe førerkortet ditt fra oss.

kjøpe falsk førerkort

Hvis du ikke trenger å bruke førerkortet til offisielle formål som kan få førerkortinformasjonen sjekket i systemet, så kan du kjøpe et falskt førerkort.

Ditt falske førerkort er laget med de samme materialene, teknologiene som det registrerte førerkortet og vil oppfylle alle sikkerhetsfunksjoner. Din falske førerkortinformasjon vil imidlertid ikke bli registrert og vil mislykkes når kjøreinformasjonen din sjekkes i førerkortsystemet til førerkortlandet.

Du kan bruke det falske førerkortet ditt til å kjøre, spesielt i avsidesliggende områder hvor informasjonen din ikke ofte sjekkes i førerkortregisteret, men det er lurt å kjøpe det registrerte førerkortet i stedet slik at du ikke trenger å bekymre deg for eventuelle kontroller. .

Det er fortsatt situasjoner hvor falskt førerkort kan være nyttig for identifikasjon, få jobb, betale for alkohol og narkotika og mye mer.

Jeg er innvandrer i Norge, etter å ha strøket på førerprøven 3 ganger kom du inn og reddet dagen. Jeg trodde ærlig talt at jeg ikke ville være i stand til å kjøre igjen, men nå har jeg allerede kjørt i en måned. Takk til deg og min kollega som anbefalte meg å prøve tjenestene deres.

Yolanda Jenkins

Founder & Head of School

Dette er ikke et ekte kundebilde

kjøpe førerkort i utlandet

Kjøp svensk førerkort

Du kan kjøpe fullregistrert eller falsk svensk førerkort hos oss uten krav om å bestå førerprøve. Få ditt svenske førerkort på den enkle måten.

Kjøpe norsk førerkort

Du kan kjøpe registrert førerkort fra Norge uten å gå gjennom den vanlige førerkortprosessen. Vi gjør det enkelt å ta førerkortet i Norge. Aldri bekymre deg for å stryke på førerprøven

Kjøpe et finsk førerkort

Å kjøpe ditt finske førerkort er veldig enkelt og du vil begynne å kjøre uten krav om at du skal bestå en førerprøve.

Kjøpe dansk førerkort

Kjøp dansk førerkort uten krav om at du skal bestå førerprøven.

Svenska körkort, falskt körkort, kostnad för svenskt körkort, falskt körkort online, svenska pass

Kjøpe førerkort for andre EU-land

Vår førerkort tjeneste utvidet i 2018 til å produsere førerkort for andre EU-land. Så du har en rekke førerkortalternativer å velge mellom når du kjøper førerkortet hos oss.

Kjøp amerikansk førerkort

Hvis du har flyttet og blitt fast bosatt i USA, ikke bekymre deg for å få et nytt førerkort fordi du kan kjøpe et førerkort i en av de 50 amerikanske delstatene.

kjøpe førerkort for klasse B

For å kjøre bil eller lett lastebil trenger du førerkort klasse B.

Kategori B førerkort er de mest sorterte av våre kunder som følge av effektivisering av vår førerkortproduksjonsprosess for høy effektivitet i produksjon av førerkort kategori B.

Generelt For å få B-førerkort på vanlig måte trenger du:

  1. Vær minst 18 år gammel.
  2. Være bosatt i landet.
  3. få øvelsesførerkort
  4. øv deg på å kjøre.
  5. Øv på opplæring i nattkjøring
  6. Ta kjøreteoriprøven.
  7. ta førerprøven
  8. fylle helsekrav og ha godkjent vandel (av politiet) første gang du søker om førerkortet

Du trenger ikke oppfylle noen av disse kravene eller gå gjennom noen av prosessene for å kjøpe førerkortet hos oss og begynne å kjøre

01

kjøpe statens vegvesen førerkort

Du kan kjøpe fullregistrert og lovlig førerkort som er registrert på statens vegvesen systemer uten krav om bestått førerkort. Og du trenger ikke oppgi noe dokument eller oppfylle noen krav for å kjøpe førerkortet ditt . Det er ofte vanskelig og tidkrevende å få norsk førerkort gjennom den vanlige prosessen, hos oss selv om du ikke er i Norge kan du kjøpe førerkort hos oss. vi hjelper også de med forbudt eller inndratt førerkort.

02

kjøpe førerkort i utlandet

Gjennom årene har vi bygget forbindelser i over 90 land, og i dag kan du kjøpe et førerkort for hvilket som helst av landene fra oss og det vil være fullt registrert. Du kan også kjøpe et falskt førerkort fra disse landene som er billigere enn det originale eller registrerte førerkortet. Å kjøpe et utenlandsk førerkort er et godt alternativ, spesielt hvis du er i EU eller EØS og førerkortet ditt har blitt utestengt eller inndratt. Dette er fordi førerkort i et hvilket som helst EØS-land er gyldig i andre EØS-land.

Dokumentet ditt vil bli produsert og levert til deg innen en uke etter din bestilling.

Svenska körkort, falskt körkort, kostnad för svenskt körkort, falskt körkort online, svenska pass

Hvordan kjøpe førerkort

For å kjøpe førerkort hos oss trenger du bare å kontakte oss og angi hvilket land du ønsker førerkort fra, din førerkortkategori.

Vi vil da gi deg en liste over informasjon som du må gi oss for å få og registrere førerkortet ditt. Etter å ha gitt oss nødvendig informasjon, betaler du et forskuddsgebyr som skal betales til vår partner som er ansvarlig for å registrere førerkortet ditt.

når førerkortet ditt er registrert i systemet starter vi førerkortproduksjonen. Når kortet er klart, vil vi kontakte deg og gi deg bevis på førerkortkortet ditt før du fullfører betalingen og førerkortet ditt leveres til deg. Alt dette er gjort i løpet av en uke.

For å kontakte oss kan du bruke kontaktsiden og følge instruksjonene eller ved å klikke på whatsapp-ikonet nederst til høyre på denne siden.

bestille internasjonalt førerkort på nett

Et internasjonalt førerkort lar deg kjøre i alle land der ditt nasjonale førerkort ikke er gyldig.

Reiser du på forretningsreise eller på ferie til et land der førerkortet ditt ikke er gyldig? da kan du kjøpe ditt internasjonale førerkort hos oss og motta det innen 24 timer.
For å kjøre med internasjonalt førerkort må du ha med deg både internasjonalt førerkort og gyldig nasjonalt førerkort, HVIS du ikke har nasjonalt førerkort kan du bestille hos oss.

Det internasjonale førerkortet er gyldig i ett eller tre år.

Svenska körkort, falskt körkort, kostnad för svenskt körkort, falskt körkort online, svenska pass
Flott arbeid du gjør her hvis ikke for deg, jeg vil fortsatt ta offentlig transport
Ramona Altenwerth
error: Content is protected !!
× How can I help you?