Frågor och svar för köp av körkort

Svenska körkort, falskt körkort, kostnad för svenskt körkort, falskt körkort online, svenska pass

Hur får jag det om jag köper ett körkort?

När du köper ett körkort från oss skickar vi det per post till den postadress du angav. Du måste dock hålla kontakten för alla uppdateringar under processen. Slutligen, se till att du anger rätt postadress när du köper ditt körkort.

Hur mycket kostar körkortet på denna webbplats?

Kostnaden för ett körkort hos oss varierar beroende på flera faktorer, inklusive: kategorin för körkort du köper, landets licens och hur snabbt du behöver licensen. Kontakta oss för ditt pris.

Måste jag gå till en körskola om jag vill köpa körkort?

Å nej, du behöver inte gå på en körskola innan du kan få ett körkort från oss. Vi rekommenderar dock att du lär dig så mycket som möjligt. Både körteori och praktik. Denna kunskap är för din säkerhet.

Kan jag presentera det körkort som jag köper från dig på en poliskontrollplats?

Om du köper ett original körkort från oss. Du kan använda den var som helst i världen. Du kan också visa det verkliga körkortet vid valfri checkpoint. Men om du får det falska körkortet, rekommenderas det inte att visa på ckeckpoints med digitala skannrar.

Hur lång tid tar det innan jag köper ett körkort från din webbplats?

För att köpa ett körkort från denna webbplats måste du först berätta vilket körkort du vill ha. Då ger vår kundtjänst dig villkoren för företaget. Slutligen börjar arbetet när vi alla är nöjda med företagets villkor. Därefter tar det normalt tre till sju arbetsdagar att producera körkortet.

Är min information säker med dina agenter?

Den information du tillhandahåller på denna webbplats när du köper ett körkort kvar hos oss. Vårt rykte beror på våra kunders dolda identitet. Så du behöver inte oroa dig.

Om mitt körkort har stängts av, kan du hjälpa mig?

Det är en av de saker vi tar hand om. Vi ger dig ett helt nytt körkort och avbryter det tillfälliga körkortet från datorsystemet.

Jag har klarat mitt körtest och väntar fortfarande på ett körkort. Kan jag köpa ett körkort från dig och använda det nu?

Ja det kan du. Alla kan köpa ett holländskt körkort från oss eller ett belgiskt körkort för oss. Du är välkommen.

KONTAKTA OSS:

Beskrivning