Svenska körkort, falskt körkort, kostnad för svenskt körkort, falskt körkort online, svenska pass

Läs mer om hur du enkelt kan köpa ditt körkort, pass, ID-kort och uppehållstillstånd hos oss.
Du kan ställa din egen fråga genom att använda formuläret nedanför denna sida så återkommer vi till dig.

När du köper ditt körkort, pass, ID-kort eller uppehållstillstånd av oss levereras din handling anonymt till din adress.
När du ger oss din adress, dubbelkolla för att se till att du ger oss rätt information.
slutligen måste du vara i ständig kommunikation med oss om det finns några uppdateringar.

Kostnaden för ett körkort hos oss varierar beroende på flera faktorer, inklusive: vilken körkortskategori du köper, körkortsland och hur snabbt du behöver körkortet. Kontakta oss för ditt pris.

nej, du behöver inte gå på en körskola innan du kan få ett körkort från oss. Vi rekommenderar dock att du lär dig så mycket som möjligt. Både körteori och praktik. Denna kunskap är för din säkerhet.

Om du köper ett original körkort av oss. Du kan använda den för att köra med att vara rädd för poliskontroller eller till och med systemkontroller eftersom ditt körkort kommer att vara fullständigt registrerat.
Men om du får det falska körkortet rekommenderas det inte att visa det vid checkpoints med digitala skannrar.

Det är därför vi inte rekommenderar våra kunder att köpa det falska körkortet

Hur lång tid det tar för dig att få ditt körkort hos oss beror på var du befinner dig.
eftersom vi finns i Sverige kan vi leverera till licens i Sverige inom 2 till 3 dagar efter att de slutfört sin beställning och förse oss med sin information för registrering, men om du är från utanför Sverige kan det ta 3 till 5 dagar för dig att få ditt körkort eller något annat dokument.

Din information är alltid säker hos oss, vi arbetar med anonymitet och all din information kommer att raderas från våra register direkt efter att du bekräftat att du har mottagit ditt dokument.

När ditt körkort är indraget kan du antingen köpa ett körkort från ett annat EU-land från oss eller så kan du be oss att radera ditt körkort från alla databaser och fylla det med ny information, efter detta kommer vi att ta fram ditt körkort för att matcha denna nya information.

Vem som helst kan köpa ett körkort av oss när som helst, men om du redan har ett körkort kommer informationen på det nya körkortet att behöva några mindre ändringar för att säkerställa att det inte upptäcks i transportstyrelsens databassystem som samma körkort.

KONTAKTA OSS:

error: Content is protected !!
× How can I help you?