Köpa pass för dina resor utan krav på att boka tid

Det tar mycket tid att få en tid för ditt pass klart och då behöver du fortfarande vänta mer på att ditt pass ska utfärdas. Du kan undvika alla tråkiga processer med att skaffa ett pass när du köper ett boimtriskt originalpass från oss.

Alla pass som köps av oss är fullt utrustade och innehåller all biometrisk data och andra säkerhetsdetaljer på pass, och du behöver inte styrka din identitet med ett ID-kort innan du köper ett pass av oss, vilket gör det möjligt för utlänningar att köpa det svenska passet också.

Med över ett decenniums erfarenhet av att producera pass vet vi hur svårt det är att försöka få sitt pass på vanligt sätt, hos oss får du ditt pass levererat till dig inom 3 arbetsdagar och du behöver inte boka tid eller lämna ditt hus.

Välkommen till våra passtjänster. Vill du uppleva friheten för flera nationaliteter eller flera identiteter? Vill du helt förändra din identitet och resa världen utan att bli märkt? Har du tappat ditt pass och behöver ett pass snabbare än din regering kan ge dig? Eller så vill du bara resa anonymt. Vi är här till din tjänst.Op deze website bieden we onze klanten de afgelopen negen jaar meerdere paspoorten. Vi har också hjälpt till att underlätta visum- och researrangemang för våra kunder. Vi tillhandahåller tjänster av hög kvalitet till rimliga priser.

Köpa ett riktigt pass

Det vanliga sättet att få ett pass kräver ofta att du bokar en tid, besöker ett passkontor, styrker din identitet och går igenom vissa screeningprocesser. Om du vill ha ett lagligt pass samma som de som utfärdats av passmyndigheterna kan du köpa ett riktigt (original) biometriskt pass av oss.

Ditt pass är detsamma som det pass som utfärdas efter att ovanstående krav har uppfyllts, förutom att du inte behöver tillhandahålla några handlingar eller uppfylla de vanliga kraven.

Ditt pass kommer att klara alla säkerhetskontroller, kvalitetskontroller och biometriska kontroller när det skannas.

våra dokumentexperter som är specialiserade på passsäkerhet på flygplatser kommer alltid att kontrollera ditt pass för eventuella problem innan vi levererar till dig.

Köp ett falskt pass

Processen att köpa ett falskt pass från oss är samma som när du köper ett riktigt pass.

Det falska passet är tillverkat av högkvalitativa material och fysiska säkerhetsfunktioner som hologram, men dina boimetriska data lagras inte på falska pass, vilket gör att det falska passet inte kan klara de biometriska skanningskontrollerna.

Vi rekommenderar inte våra kunder att köpa det falska passet för reseändamål, du kan använda det falska passet för andra ändamål som att köpa alkohol eller köpa från butiker. regeln är att aldrig använda ett falskt pass på platser där din biometri kan kontrolleras.

I de flesta fall har personer som köper de falska passen också originalpass och kan behöva falska pass för vissa hemliga aktiviteter.

Hur lång tid tar det att få mitt pass

Vår passproduktionstjänst prioriterar snabbhet i hanteringen av våra passkunder.
Det tar i genomsnitt 2 till 5 dagar för oss att leverera det riktiga (original) passet och 1 till 3 dagar i händelse av ett falskt pass.

Köp pass från andra länder i EU

Föreställ dig att du vill resa till ett land där ditt pass inte täcker ett visumfritt reseavtal. om det är den situationen du ofta befinner dig i att köpa ett mer kraftfullt pass från ett annat EU-land är det enklaste sättet att resa problemfritt.

Du behöver inte vara permanent bostad eller medborgare för att köpa något EU-landspass av oss.
Vi samarbetar med flera dokumentexperter över hela EU för att se till att vi erbjuder dig den bästa och obegränsade passproduktionstjänsten någonsin.

error: Content is protected !!
× How can I help you?