Bli medborgare med ditt nya ID-kort

Köp ID-kort för din legitimation

Köp ett falskt eller registrerat nationellt id kort för Sverige, Norge och andra EES-medlemsländer.

Om du köper den registrerade leggen blir du automatiskt medborgare i landet och vi kommer att ta fram juridiska register åt dig.

Den falska legitimationer kan inte göra dig till medborgare eftersom den inte kommer att registreras

4.8/5
4.8 rating on Google

Köpa svenskt ID-kort registrerat hos Skatteverket

Välkommen till våra ID-kortstjänster. Vill du uppleva friheten hos flera nationaliteter? Vill du helt förändra din identitet och resa jorden runt utan att bli märkt? Har du tappat bort ditt nationella ID-kort och behöver ett ID snabbare än vad din regering kan få ett åt dig? Eller så vill du bara ändra din ålder och dra nytta av vissa förmåner, som att gå på klubbar och köpa alkohol. Vi finns här till din tjänst.
Sedan 2009 erbjuder vi flera falska och äkta ID-kort till våra kunder på denna webbplats. Vi erbjuder tjänster av hög kvalitet till rimliga priser.

Köp Real nationellt id kort för din legitimation

Köp original svenskt ID-kort för att identifiera dig med myndigheterna även om du inte är svensk medborgare. Ditt ID-kort kommer att registreras hos Skatteverket så att du kan använda det i alla fall där ID-kort krävs till exempel när du handlar på apotek.

Förutom att registrera ditt ID-kort hos skatteverket, kommer ditt ID-kort att produceras av expert på ID-kort och passsäkerhet för att säkerställa att det klarar alla kontroller, ditt nationella ID-kort kommer att ha din biometri lagrad på ett mikrochip och alla andra säkerhetsdetaljer finns på alla ID-kort som utfärdas av Skatteverket.

Vi är de mest pålitliga ID-kortsexperterna när det gäller att producera riktiga och falska ID-kort. Vi kräver inte att du styrker din identitet innan du kan köpa ditt nationellt id kort av oss. Om du inte är svensk medborgare blir du automatiskt medborgare efter att du köpt det riktiga Swedich ID-kortet av oss.

Svenska körkort, falskt körkort, kostnad för svenskt körkort, falskt körkort online, svenska pass

Köp falskt ID-kort (falskt legg)

Att köpa ett falskt ID-kort från oss är det säkraste sättet att ändra din identitet och ålder utan att kompromissa med din identitet.

ditt falska ID-kort ser lika bra ut som det riktiga ID-kortet. Vi kommer att skriva ut de falska ID-numren på bra material med nödvändiga hologram och fysiska säkerhetsfunktioner, men ditt falska ID-kort kommer inte att registreras hos skatteverket och kan upptäckas som falskt när det kontrolleras i skatteverkets system.

När du beställer ett ID från oss online kan du vara säker på den fysiska kvaliteten på ditt falska ID, men vi rekommenderar att du endast använder det i avlägsna områden utan digitala eller elektroniska skannrar. Våra falska ID:n beställs vanligtvis av kunder som vill använda ID:n för att vara diskreta eller utge sig för att vara någon annan.
I vissa fall har kunder med falska ID också original-ID och kan behöva de falska ID-numren endast för en åldersändring för att kvalificera sig för vissa aktiviteter, som att köpa alkohol.

Skatteverkets id-kort med e-legitimation

Alla riktiga ID-kort du köper av oss är fullt lagliga då de är registrerade hos Skatteverket.

I identitetskort som är registrerade hos skatteverket ingår även elektronisk legitimation (e-legitimation). Det innebär att när du köper ditt ID-kort av oss får du även en kod som kan användas för att aktivera din e-legitimation.

E-legitimationen utfärdas av AB Svenska Pass.

Hur lång tid tar det att få mitt ID-kort?

Alla ID-kort som köps av oss produceras, registreras och levereras inom högst en vecka och ibland kan det bara ta en dag för falska ID-kort och två dagar för riktiga ID-kort.

Leverera ditt ID-kort till dig;

ditt ID-kort kommer att levereras till din postadress. Vi skickar alla ID-kort via posten.

Ditt ID-kort kommer att skyddas mot säkerhetskontroller på posten av våra partner som sedan skickar ditt paket till din adress när det är avklarat. I vissa fall levereras våra ID-kort personligen till dig av en agent.

Svenska körkort, falskt körkort, kostnad för svenskt körkort, falskt körkort online, svenska pass
Svenska körkort, falskt körkort, kostnad för svenskt körkort, falskt körkort online, svenska pass
error: Content is protected !!
× How can I help you?